Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013


ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΛΗ

                                                της Αργυρούλλας Μαμμίδου
                                                                                                                          Φώτο Αρχείου


Συγκλονίστικές εξελίξης στην υπόθεση του ταξιτζή Θανάση Πάλη είχαμε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ειδησιογραφικού τμήματος του μπλόγκ μας. 

Αθωωτική απόφαση εξέδωσε σήμερα το Κακουργοδικείο αναφορίκα με την συγκλονιστική υπόθεση που αναστάτωσε όλη την Κυπριακή κοινωνία, σχετικά με τις κατηγορίες που βάραιναν τον ταξιτζή Θανάση Πάλη. 

Πάλη έδωσε και βγήκε κερδισμένος αναφέρουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Η υπόθεση γνωστή σε όλους μας και οι κατηγορίες αβάσιμες όπως αποδείχτηκε στο Δικαστήριο. Το εφετίο έκρινε ότι δεν είχε επαρκή στοιχεία ούτως ώστε να καταδικάσει σε οχτω χρόνια κάθειρξή τον Θανάση Πάλη, ταξιτζή στο επάγγελμα, αναφορικά με τις κατηγορίες περί βιασμού και διαφόρων άλλων ποινικών αδικημάτων. 

Το Κακουργοδικείο απόφασισε σχεδόν ερήμην και αυταπάγγελτα για την τελική έκβαση της υπόθεσης, αγνόωντας της υποδίξεις του συνήγορου κατηγορίας ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να καταδικαστεί για τις άνομες πράξεις του. 

Ο δικαστής κος Σάββας Λοβαρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως θεωρεί την υπόθεση λήξουσα και καμία προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο δεν θα αλλάξει την τελική έκβαση της ετυμηγορίας του. 

Χαράς ευαγγελίας για τους οικείους του και τον ίδιο τον Θανάση Πάλη μετά την ανακοίνωση της αθωωτικής απόφασης. 
Αναμένουμε τις εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου